No SSO cookie

Ecclestone: Echipele nu vor parasi actuala Formula 1

voteaza
(0/ 0)
Ecclestone: Echipele nu vor parasi actuala Formula 1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Bernie Ecclestone a declarat ca nu ia in seama nicio speculatie cu privire la o eventuala dorinta a conducatorilor echipelor din F 1 de a parasi competitia si de a-si crea o divizie proprie in care sa controleze partea financiara mai atent.

 
 
Mogulul Formula 1, Bernie Ecclestone, a respins orice speculatie legata de un eventual plan al marilor echipe din F 1 de a parasi actuala competitie si de a-si crea o competitie proprie in care sa controleze mai indeaproape profiturile si castigurile acestui sport.

Presedintele Ferrari, Luca di Montezemolo, a spus intr-o declaratie recenta ca exista mai multi conducatori de echipe care sunt nemultumiti de actuala structura de premiere din F 1 si ca orice este posibil din 2013, adica dupa expirarea actualei intelegeri Concorde.

Ecclestone a fost extrem de transant si a amintit ca asemenea speculatii exista inca din anii '80 si ca intotdeauna conducatorii vor face presiuni sa obtina sume mai mari, dar pana la urma se vor multumi cu ceea ce primesc acum. Despre seful scuderiei italiene, Ecclestone a spus: '' In fiecare an la Monza spune aceleasi lucruri, vrem mai multi bani, vrem mai multi bani. Sunt prostii. Luca este un tip minunat, caruia ii place sa spuna astfel de lucruri, pe care le uita instantaneu.''

Actuala intelegere dintre echipele de Formula 1 si compania CVC Capital Partners stipuleaza ca toate profiturile se impart in mod egal, 50% ajungand la echipe si 50% la CVC si va expira la finele sezonului competitional 2012.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0809 :: 17.78MB