No SSO cookie

Ecclestone: Circuitele noi ameninta circuitele traditionale europene

voteaza
(0/ 0)
Ecclestone: Circuitele noi ameninta circuitele traditionale europene
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Conform lui Bernie Ecclestone, aparitia unor noi circuite de Formula 1 in Orientul Mijlociu sau in Rusia ar putea ameninta circuitele europene cu traditie.

 
 
Bernie Ecclestone a admis intr-un interviu recent ca extinderea Formula 1 in zone ca Orientul Mijlociu si Indepartat sau Rusia ameninta gazdele traditionale europene ale sportului.

Circuite cu traditie in Formula 1, ca Spa sau Silverstone, au reusit sa supravietuiasca doar datorita finantarii guvernamentale, potrivit lui Ecclestone: ''Daca Marele Premiu de la Spa nu ar fi sprijinit de guvernul de acolo, probabil ca acesta ar disparea din cauza costurilor mari de intretinere. Acelasi lucru se intampla si cu Marele Premiu al Marii Britanii.''

Ecclestone a vorbit si de Marele Premiu al Turciei, in care s-au investit sume extrem de mari de bani si pentru care a fost construit un circuit incredibil, dar care nu atrage entuziasmul publicului. Astfel, crede Ecclestone, sunt sanse mari ca si acest Mare Premiu sa dispara in momentul in care organizatorii isi vor da seama ca nu este rentabil din punct de vedere financiar.

Bernie Ecclestone a avut si o parere radicala la subiectul planurilor sale de extindere din Formula 1. Astfel, acesta a declarat ca nu are timp de consultari sau de sfaturi: ''Nu cred ca democratia este metoda potrivita de a conduce ceva. Daca este vorba de o companie sau orice altceva, ai nevoie de cineva sa aprinda si sa stinga lumina.''

Ecclestone a incheiat prin a sublinia ca nu are niciun fel de satisfactie personala din a conduce Formula 1 si ca totul se rezuma la cati bani s-au castigat sau au fost irositi.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0933 :: 22.11MB