No SSO cookie

Dubla Red Bull in Brazilia, dar Alonso ramane primul la general

voteaza
(0/ 0)
Dubla Red Bull in Brazilia, dar Alonso ramane primul la general
Formula 1 · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel a castigat penultima cursa a sezonului de Formula 1, fiind urmat de Mark Webber si Fernando Alonso. In clasamentul general al pilotilor, spaniolul continua sa conduca, cu un avantaj de 8 puncte fata de Webber si 15 fata de Vettel.

 
 
Pilotii Red Bull au facut o noua demonstratie de forta pe circuitul de la Interlagos, obtinand primul si al doilea loc pe podiumul din Brazilia. Totusi, ordinea nu a fost cea asteptata de toata lumea, Vettel obtinand victoria, in timp ce Webber a trebuit sa se multumeasca doar cu locul doi.

Cursa a fost una fara istoric, masinile Red Bull depasindu-l fara mari probleme la start pe surprinzatorul Nico Hulkenberg si pastrand o distanta apreciabila fata de pluton pe toata durata celor 71 de tururi.

Fernando Alonso a terminat pe trei dupa o cursa linistita, prudenta si si-a consolidat avantajul din clasamentul general al pilotilor, in timp ce Lewis Hamilton a trebuit sa se multumeasca doar cu pozitia a patra si a iesit definitiv din cursa pentru titlu.

Restul pilotilor care au punctat au fost Jenson Button, Nico Rosberg, Michael Schumacher, Nico Hulkenberg, Robert Kubica si Kamui Kobayashi, in timp ce favoritii publicului, Rubens Barrichello si Felipe Massa, au dezamagit crunt, terminand pe 14, respectiv 15.

Titlul pilotilor se va juca astfel in ultima etapa la Abu Dhabi, favorit ramanand ibericul Fernando Alonso, care are in acest moment 246 de puncte. Ceilalti doi piloti cu sanse, Mark Webber si Sebastian Vettel, ii sufla insa in ceafa, plasandu-se la 8, respectiv 15 puncte distanta de primul pilot Ferrari.

In clasamentul constructorilor, lucrurile sunt deja transate, Red Bull fiind campioana si matematic. Pe doi se claseaza in continuare McLaren Mercedes, iar pe trei este Ferrari.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

Cum adica citez "Hamilton a iesit definitiv din cursa pt titlu" ??Nici vorba ,are a 4-a sansa la titlu in ultima cursa.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0944 :: 22.18MB