No SSO cookie

Di Resta: A fost cea mai buna cursa a mea

voteaza
(0/ 0)
Di Resta: A fost cea mai buna cursa a mea
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Scotianul Paul di Resta s-a declarat incantat de evolutia din Singapore, numind aceasta cursa drept cea mai buna a sa si a echipei Force India din acest sezon.

 
 

Pilotul scotian Paul di Resta a numit cursa de Formula 1 din Singapore drept cea mai reusita din cariera sa de pana acum si a multumit echipei Force India pentru imbunatatirile aduse masinii sale, imbunatatiri care s-au dovedit decisive in ocuparea unui meritoriu loc sase.

Di Resta, debutant in acest sezon de Formula 1, a inceput destul de greu sezonul, ocupand doua locuri zece in primele doua curse, dar ratand apoi clasarea in puncte timp de opt curse consecutive. Britanicul de 25 de ani si-a intrat insa ''in mana'' apoi si a reusit un loc sapte in Ungaria, un loc opt in Italia si un loc sase in Singapore ieri.

'' A fost probabil cea mai buna cursa a sezonului pentru mine, dar rezultatul este in primul rand meritul muncii extraordinare a inginerilor Force India. '' a declarat di Resta dupa cursa asiatica de ieri. '' Am venit aici cu cateva upgrade-uri importante, iar acestea ne-au permis sa castigam viteza, sa castigam in uzura pneurilor si una peste alta sa reusim o performanta extraordinara. '' a adaugat britanicul.

Cursa din Singapore a fost cea mai reusita pentru Force India din acest sezon, pe langa locul sase obtinut de di Resta, echipa indiana obtinand si un loc opt prin Adrian Sutil. Acesta din urma s-a declarat la randul sau multumit de rezultatul de ieri, rezultat pe care l-a numit '' vital in lupta cu Sauber din clasamentul constructorilor''.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0978 :: 22.11MB