No SSO cookie

De la Rosa: Am avut zece minute sa ma pregatesc, a fost o nebunie

voteaza
(0/ 0)
De la Rosa: Am avut zece minute sa ma pregatesc, a fost o nebunie
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Spaniolul Pedro de la Rosa a dezvaluit cateva amanunte de culise din inlocuirea lui Sergio Perez cu el pentru cursa din Canada si a spus ca a fost anuntat cu doar zece minute inaintea sedintei a doua de antrenamente ca va intra in locul mexicanului.

 
 

Pedro de la Rosa a descris evenimentele de vineri, atunci cand a fost anuntat ca il va inlocui pe Sergio Perez in cursa din Canada, drept '' o nebunie'', ibericul fiind anuntat cu doar zece minute inaintea sedintei a doua de antrenamente libere ca trebuie sa iasa pe circuit.

Sergio Perez, unul din pilotii titulari Sauber, a suferit o accidentare in timpul calificarilor din Monaco si, cu toate ca parea in regula din punct de vedere fizic, a declarat forfait in ultimul moment pentru Marele Premiu din Canada, motivand ca nu se simte bine si ca nu vrea sa riste nimic.

In acel moment, Pedro de la Rosa, fost pilot Sauber in sezonul trecut si actual pilot de rezerva McLaren, a preluat rolul lui Perez si a intrat chiar in a doua sedinta de antrenamente libere de vineri. Veteranul iberic a declarat ca stia ca exista posibilitatea sa il inlocuiasca pe mexican, in conditiile in care existasera discutii intre oficialii Sauber si McLaren inca de saptamana trecuta, dar ca nu se astepta la o desfasurare a evenimentelor atat de ''nebuna''.

'' Tocmai imi terminam pranzul cand Monisha Kaltenborn( presedintele Sauber) a venit la mine si m-a intrebat daca sunt gata. M-am uitat la ceas si era fara zece. Bine, dar mai am doar zece minute, e o nebunie, am zis. '' a declarat cu mult umor De la Rosa, cel care s-a declarat fericit pentru oportunitatea de a pilota din nou o masina de Formula 1 intr-o cursa oficiala.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0703 :: 17.78MB