No SSO cookie

D'Ambrosio va fi penalizat in cursa din Turcia

voteaza
(0/ 0)
D'Ambrosio va fi penalizat in cursa din Turcia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jerome D'Ambrosio, pilotul belgian al echipei de Formula 1 Virgin, va fi penalizat cu cinci locuri pe grila de start din Turcia dupa o incalcare a regulamentului in antrenamentele de vineri.

 
 

Jerome D'Ambrosio va pleca pe grila de start a Marelui Premiu de Formula 1 al Turciei cu cinci locuri mai jos decat pozitia pe care o va obtine dupa sesiunea de calificari de sambata. Belgianul de la Virgin a primit aceasta penalizare dupa o abatere de la regulament petrecuta in antrenamentele de vineri.

D'Ambrosio a ignorat avertismentele cu steag galben existente la un moment dat in cea de-a doua sesiune de antrenamente libere si nu a incetinit, astfel creand pericol pe circuit in conditiile in care Pastor Maldonado, pilotul Williams, avea o problema la monopostul sau.

Belgianul, debutant in Formula 1 in acest sezon, are toate sansele sa plece in cursa de la Istanbul de pe ultima pozitie, avand in vedere faptul ca in niciuna dintre cele trei sesiuni de calificari din acest an, acesta nu a reusit sa treaca de primul segment si sa se califice in primii 16.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0906 :: 22.1MB