No SSO cookie

D'Ambrosio spera la un loc la Virgin

voteaza
(0/ 0)
D'Ambrosio spera la un loc la Virgin
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jerome D'Ambrosio a declarat ca este increzator in sansele lui de a obtine un loc de pilot titular la echipa de Formula 1 Virgin in sezonul 2011, dupa evolutii reusite in testele de la Abu Dhabi, dar si in antrenamentele libere de pe durata sezonului 2010.

 
 
Pilotul belgian Jerome D'Ambrosio a declarat ca spera sa fii reusit sa impresioneze in aparitiile sale in antrenamente si in teste pentru Virgin si se asteapta sa obtina un loc pentru sezonul viitor de Formula 1.

D'Ambrosio, vicecampionul en-titre din GP2, a alergat pentru Virgin in antrenamentele libere din Singapore, Japonia, Coreea de Sud si Brazilia, dupa care a participat si la testele de la Abu Dhabi de marti. De asemenea, belgianul a efectuat teste si miercuri, pentru Renault, insa la echipa franceza sansele sale de a prinde un post de pilot titular sunt de domeniul fantasticului.

Jerome D'Ambrosio pare sa concureze pentru un loc la Virgin impotriva lui Lucas di Grassi, cel care a concurat in Formula 1 in 2010, dar nu a impresionat si a lui Giedo van der Garde, fostul rival din GP2, cel care ar veni cu un sprijin financiar mult mai substantial decat cel al belgianului.

Pilotul belgian a declarat ca a fost multumit de evolutia sa atat in testele de marti, pentru Virgin, cat si in cele de miercuri, la Renault si ca i s-a parut ca si mecanicii echipei Virgin au fost destul de satisfacuti de performantele lui.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0737 :: 17.78MB