No SSO cookie

Croatia ar putea gazdui o cursa de F1

voteaza
(0/ 0)
Croatia ar putea gazdui o cursa de F1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Croatia ar putea organiza in cativa ani o cursa de Formula 1, existand un proiect pentru construirea unui circuit in apropierea capitalei Zagreb, proiect sustinut de Bernie Ecclestone si Hermann Tilke.

 
 
Croatia a devenit cea mai recenta tara care ar putea organiza un mare premiu de Formula 1, eventualul circuit urmand a fi construit in apropierea capitalei Zagreb in urmatorii ani.

Proiectul croat ar avea, conform cotidianului local Vecernji List atat sprijinul lui Bernie Ecclestone, cat si pe cel al arhitectului Hermann Tilke, cel care s-a ocupat de proiectarea majoritatii circuitelor construite in ultimii ani.

Conform informatiilor croatilor, neconfirmate inca de niciun oficial Formula 1, proiectul ar avea un buget estimat de aproximativ 250 de milioane de euro, bani care vor proveni in totalitate de la investitori privati, iar timpul de realizare ar fi de peste 18 luni. In ceea ce priveste implicarea guvernului croat, acesta nu ar fi de ordin financiar, ci pur birocratic, pentru a indeparta orice obstacol de acest fel.


Cu toate acestea, inceperea construirii unui astfel de circuit in acest moment este destul de putin probabila, in conditiile in care Croatia nu este inca membra a Uniunii Europene, iar criza economica este inca departe de a fi rezolvata.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1155 :: 22.11MB