No SSO cookie

Circuitul de la Sochi va fi unul simplu si favorabil depasirilor

voteaza
(0/ 0)
Circuitul de la Sochi va fi unul simplu si favorabil depasirilor
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Viitorul Mare Premiu de Formula 1 al Rusiei, care este programat sa aiba loc la Sochi, incepand cu anul 2014, va beneficia de un circuit simplu si care sa permita depasirile, conform autoritatilor locale ruse.

 
 
Oficialii rusi au declarat, in privinta viitorului circuit de Formula 1 de la Sochi, ca acesta va fi unul simplu, lipsit de ''giumbuslucuri'' inutile si ca acesta va fi proiectat sa favorizeze depasirile.

Rusia se va alatura calendarului Formula 1 incepand cu sezonul 2014, dupa ce o intelegere oficiala a fost parafata intre oficialii ex-sovietici si Bernie Ecclestone.

Anatoly Pakhomov, primarul orasului Sochi, a declarat ca este increzator ca circuitul va fi finalizat la timp si ca acesta va putea gazdui curse de F1 inaintea Jocurilor Olimpice de Iarna, care se vor disputa tot la Sochi, in 2014. Pakhomov a mai dezvaluit si suma totala investita de guvernul rus, aceasta ridicandu-se la aproape 200 de milioane de dolari.

Andrey Krainik, unul dintre sponsorii cei mai importanti ai Grand Prixului, s-a referit la designul circuitului, care va fi realizat de celebrul arhitect Hermann Tilke si a spus despre acesta ca va fi unul simplu si ca se va incerca pe tot posibil sa se favorizeze depasirile si spectacolul, dar sa nu se puna in pericol siguranta pilotilor.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1114 :: 22.11MB