No SSO cookie

Circuitul de la Shanghai va fi supus unei inspectii FIA

voteaza
(0/ 0)
Circuitul de la Shanghai va fi supus unei inspectii FIA
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Circuitul de Formula 1 de la Shanghai va fi supus unei inspectii FIA in luna martie, iar, in cazul in care rezultatele acesteia nu vor satisfacatoare, chinezii risca sa nu primeasca licenta pentru sezonul 2011.

 
 
Organizatorii Marelui Premiu de Formula 1 din China, de la Shanghai, au declarat ca nu vor avea probleme in a indeplini conditiile puse de Federatia Internationala de Automobilism pentru a gazdui in sezonul 2011 grand-prixul de F 1.

Marele Premiu al Chinei este programat sa aiba loc in data de 18 aprilie, dar va fi supus unei inspectii prealabile FIA in cursul lunii martie. In functie de rezultatele inspectiei, chinezii ar putea sa primeasca o noua licenta de organizare a curselor de Formula 1. In caz contrar, Marele Premiu de la Shanghai ar putea sa nu mai fie organizat si Formula 1 ar putea avea un calendar mai sarac cu o etapa.

Imbunatatirile cerute de oficialii FIA organizatorilor marelui premiu chinez se refera la sistemul de drenare al pistei, dar si la suprafata circuitului. Munca se pare ca a inceput deja, iar organizatorii au dat asigurari ca nu vor fi probleme.

Purtatorul de cuvant al FIA a facut o declaratie in acest sens, spunand si el ca toate modificarile cerute la circuitul asiatic au inceput sa fie puse in aplicare si ca treaba ar putea fi incheiata pana la finele lunii februarie.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0761 :: 17.78MB