No SSO cookie

Cape Town ar putea organiza o cursa de Formula 1

voteaza
(0/ 0)
Cape Town ar putea organiza o cursa de Formula 1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Calendarul Formula 1 s-ar putea imbogati cu o noua cursa, Africa de Sud fiind foarte aproape de organizarea unui grand prix stradal in Cape Town.

 
 
Planurile pentru readucerea unei curse de Formula 1 in Africa de Sud sunt in floare, cu toate ca circuitul ales nu va fi cel traditional de la Kyalami, ci unul nou, stradal, in Cape Town.

Circuitul de la Kyalami a gazduit curse de Formula 1 in 20 de ocazii in trecut, dar alesul autoritatilor sud-africane este cu totul altul, un circuit cu o lungime de 5,3 km, localizat in zona Green Point a celui de-al doilea oras ca populatie din Africa de Sud.

Proiectul de construire a circuitului stradal este inspirat de Marele Premiu al statului Monaco si a fost facut in asa fel si datorita costurilor mult reduse fata de cele ale construirii unui circuit cu totul nou.

Costurile de imbunatatire a infrastructurii si de organizare a unui astfel de grand prix s-ar ridica la aproximativ 1,5 milioane de dolari, Esther Henderson, unul dintre oficialii responsabili cu realizarea proiectului, declarand ca isi doreste realizarea unei ''Riviere Africane'' in Cape Town, dupa modelul ''Rivierei Franceze'' din Monaco.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0731 :: 17.78MB