No SSO cookie

Button se impune in sesiunea a doua de antrenamente din Turcia

voteaza
(0/ 0)
Button se impune in sesiunea a doua de antrenamente din Turcia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Jenson Button a fost cel mai rapid pilot al celei de-a doua sesiuni de antrenamente din Turcia, pilotul McLaren fiind urmat de Nico Rosberg si Lewis Hamilton.

 
 

Cea de-a doua sesiune de antrenamente libere din Turcia, desfasurata in conditii de pista uscata, l-a adus in prim plan pe Jenson Button, acesta reusind cel mai rapid timp al zilei de vineri. Dupa britanicul lui McLaren s-au clasat in ordine Nico Rosberg, Lewis Hamilton si Michael Schumacher.

Se poate spune asadar ca a fost sesiunea masinilor motorizate de Mercedes, atat McLaren, cat si Mercedes GP avand astfel de motoare. Diferentele de timp au fost si ele destul de mici intre primii piloti ai acestei sesiuni, Button avand un avantaj de mai putin de o zecime de secunda in fata lui Rosberg, iar Hamilton fiind mai rapid decat Schumacher cu doar trei sutimi.

A fost o sesiune foarte aglomerata, majoritatea echipelor incercand sa recupereze timpul pierdut in prima sesiune, atunci cand s-a alergat in conditii de pista uda. Cu toate acestea, Sebastian Vettel nu a putut sa efectueze niciun tur de pista, germanul acrosandu-si serios monopostul in antrenamentele de dimineata.

Coechipierul lui Vettel, australianul Mark Webber, a reusit sa obtina al cincilea timp al sesiunii, in timp ce top tenul acesteia a fost completat de Felipe Massa, Vitaly Petrov, Paul di Resta, Sergio Perez si Adrian Sutil. Fernando Alonso, cel mai rapid pe vreme de ploaie in aceasta dimineata, n-a mai repetat evolutia buna si dupa-amiaza si a obtinut doar al unsprezecelea timp.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1658 :: 22.11MB