No SSO cookie

Button: Safety car-ul mi-a anulat sansele de victorie

voteaza
(0/ 0)
Button: Safety car-ul mi-a anulat sansele de victorie
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Jenson Button s-a declarat dezamagit de locul trei obtinut in cursa de la Monaco si a spus ca intrarile masinii de siguranta pe circuit in doua randuri i-au anulat orice sansa la obtinerea unei victorii pe care ar fi meritat-o.

 
 

Jenson Button, pilotul echipei McLaren Mercedes, s-a declarat nemultumit de locul trei obtinut in Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco. Britanicul este de parere ca momentele in care masina de siguranta a intrat pe circuit au fost cele mai dezavantajoase pentru el si ca acestea i-au anulat orice sansa de a obtine victoria sau macar locul doi in cursa.

Button reusise sa preia conducerea cursei de la Monaco dupa prima oprire la boxe si chiar izbutise sa obtina un avantaj substantial atat in fata lui Vettel, cat si in fata lui Alonso, dar intrarea safety car-ul pe circuit dupa accidentul lui Felipe Massa l-a costat scump pe pilotul britanic.

Pilotul McLaren s-a vazut asadar ajuns pe locul al treilea in cursa, iar in momentul in care acesta se pregatea sa declanseze atacuri asupra lui Alonso si al lui Vettel, clasati pe primele doua locuri, masina de siguranta a intrat din nou pe circuit, cursa intrerupandu-se, spulberandu-i orice sansa la victorie britanicului.

'' Cu zece tururi inainte de final, parea ca orice se poate intampla. Pneurile lui Sebastian erau aproape sa cedeze, Fernando il presa puternic, iar eu as fi putut profita de situatie si m-as fi putut infiltra pe primul loc. Dupa intrerupere insa, am pus toti pneuri noi si nu a mai fost nimic de facut. '' a descris Button momentele de final ale cursei care i-ar fi putut aduce acestuia prima victorie de etapa din 2011.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0917 :: 17.78MB