No SSO cookie

Button refuza prelungirea contractului cu McLaren

voteaza
(0/ 0)
Button refuza prelungirea contractului cu McLaren
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Jenson Button ezita sa-si prelungeasca contractul scadent in acest an cu McLaren pe o perioada mai lunga de un sezon, asa cum isi doresc oficialii echipei de Formula 1.

 
 

Fostul campion mondial Jenson Button refuza semnarea unei intelegeri cu McLaren pe o durata mai lunga de un sezon, in ciuda faptului ca Martin Whitmarsh, managerul echipei de Formula 1, a declarat ca doreste ca acesta sa ramana pana la finele carierei sale la McLaren.

Viitorul lui Button este unul din cele mai discutate in '' Marele Circ'' in acest moment, britanicul fiind singurul pilot de la una dintre echipele de varf care nu are un contract valabil si in 2012. Actuala intelegere a lui Button contine totusi o clauza de prelungire cu un an, clauza pe care McLaren o poate activa in orice timp.

Cu toate acestea, vicecampionii de la constructori isi doresc sa semneze un contract pe o perioada mai lunga cu Button, existand suspiciuni ca Ferrari ar dori sa-l semneze pe pilotul britanic pentru sezonul 2013.

'' Imi doresc sa raman la McLaren. Cu toate acestea, nu vad de ce ar trebui sa discutam deja despre un contract pe termen lung. Nu sunt la inceputul carierei, asa ca nu am nevoie de siguranta zilei de maine. Deocamdata putem sa activam acea clauza, iar restul discutiilor le putem lasa pe anul viitor. '' a declarat Jenson Button.

In ciuda faptului ca aceste declaratii nu fac decat sa amplifice speculatiile conform carora Button si-ar dori sa piloteze pentru Ferrari, campionul mondial din 2009 a mai spus: '' Nu tin cu tot dinadinsul sa pilotez pentru Ferrari si cred ca m-as putea retrage foarte fericit de la McLaren.''

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0813 :: 17.78MB