No SSO cookie

Button: Pacat de startul slab

voteaza
(0/ 0)
Button: Pacat de startul slab
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Jenson Button s-a declarat multumit de locul doi ocupat in cursa de la Monza, dar a spus ca ar fi putut chiar mai mult daca nu ar fi ratat startul.

 
 

Jenson Button, pilotul echipei McLaren Mercedes, s-a declarat satisfacut de locul doi ocupat in finalul Marelui Premiu de Formula 1 al Italiei. Totusi, britanicul este de parere ca ar fi putut chiar ataca primul loc daca ar fi avut un start mai reusit.

Button, care a pornit in cursa de la Monza de pe locul trei, a coborat nu mai putin de patru locuri la start si a fost nevoit sa faca eforturi serioase pentru a reveni printre primii. Britanicul a facut totusi o cursa de urmarire excelenta si i-a depasit printre altii pe Michael Schumacher, Lewis Hamilton si Fernando Alonso pentru a incheia la aproximativ zece secunde in urma lui Sebastian Vettel.

'' A fost o cursa foarte frumoasa si foarte echilibrata. Lupta cu Lewis, cu Michael, cu Fernando au fost toate momente spectaculoase si una peste alta a fost o cursa reusita. Nu ne-am putut bate din pacate pentru primul loc din cauza startului, dar am obtinut totusi o clasare onorabila. '' a declarat campionul mondial din 2009.

Button a tinut sa sublinieze si ca nu este sigur ca ar fi putut obtine victoria de la Monza chiar daca ar fi avut un start mai bun. '' Nu stiu daca l-as fi putut ataca pe Seb in conditiile in care a fost atat de rapid. Totusi, am avut o strategie buna, am facut niste pit-stopuri bune, asa ca eu zic ca ne-am fi luptat de la egal la egal pentru primul loc. '' a spus britanicul.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2196 :: 15.05MB