No SSO cookie

Button nu vrea sa discute despre viitorul sau inca

voteaza
(0/ 0)
Button nu vrea sa discute despre viitorul sau inca
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul britanic Jenson Button a declarat ca nu-si doreste sa se gandeasca inca la viitorul sau in Formula 1 si ca deocamdata se simte bine pilotand pentru McLaren Mercedes, echipa cu care este sub contract pana la finele sezonului.

 
 

Jenson Button, pilotul de Formula 1 al echipei McLaren Mercedes, a declarat ca nu este pregatit sa intre in discutii legate de viitorul sau. Britanicul a spus ca isi doreste sa se concentreze pe prezent si ca deocamdata este fericit sa faca parte din echipa McLaren.

Fostul campion mondial, care alearga pentru McLaren de la inceputul sezonului trecut, pare astfel hotarat sa raman la teamul britanic, in ciuda speculatiilor care il dadeau pe acesta transferat la Ferrari, acolo unde ar putea face pereche cu Fernando Alonso.

Button a recunoscut totusi ca i-ar face mare placere sa alerge in aceeasi echipa cu Alonso, fata de care are un mare respect. '' Coechipierul meu ideal ar fi Ayrton Senna. Alaturi de el, ar fi Fernando Alonso. Dar nu cred ca sunt sanse mari sa se intample niciuna din variante in viitorul apropiat. '' a spus Button.

Pilotul McLaren a facut totusi o dezvaluire legata de viitorul sau si a declarat ca si-ar dori sa alerge in DTM sau intr-o alta competitie automobilistica dupa retragerea din Formula 1.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2364 :: 22.17MB