No SSO cookie

Button incheie antrenamentele pe primul loc

voteaza
(0/ 0)
Button incheie antrenamentele pe primul loc
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Jenson Button a stabilit cel mai bun timp al ultimei sesiuni de antrenamente libere din Japonia, dupa ce facuse acelasi lucru si in primele doua sesiuni de la Suzuka.

 
 

Pilotul britanic Jenson Button a incheiat en fanfare antrenamentele libere din Japonia, fiind pentru a treia oara consecutiv cel mai rapid. Pilotul McLaren a fost urmat in ultimele antrenamente de sambata dimineata de coechipierul sau, Lewis Hamilton, si de Sebastian Vettel.

Diferenta dintre Button si locul secund a fost cea mai mare in ultima sesiune de antrenamente, Hamilton fiind mai lent cu aproape jumatate de secunda. O diferenta destul de mare s-a inregistrat si intre Hamilton si Vettel, germanul fiind mai lent cu aproape patru zecimi de secunda.

Pe patru s-a clasat ibericul Fernando Alonso, la doar o zecime de Vettel, in vreme ce Mark Webber a ocupat locul cinci. Felipe Massa a fost al saselea, urmat de cei doi piloti Mercedes, Michael Schumacher si Nico Rosberg, in vreme ce Vitaly Petrov si Adrian Sutil au completat top ten-ul.

Printre pilotii cu probleme in aceste ultime antrenamente de la Suzuka s-a numarat brazilianul Bruno Senna, cel care si-a avariat serios masina dupa un contact cu barierele circuitului nipon, dar si italianul Vitantonio Liuzzi, care a fost nevoit sa abandoneze dupa doar 12 tururi.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0999 :: 17.78MB