No SSO cookie

Button, dezamagit dupa cursa de la Silverstone

voteaza
(0/ 0)
Button, dezamagit dupa cursa de la Silverstone
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jenson Button s-a declarat extrem de nemultumit de desfasurarea cursei de la Silverstone, britanicul fiind nevoit sa abandoneze dupa o grava greseala a mecanicilor McLaren.

 
 

Pilotul britanic Jenson Button s-a declarat dezamagit dupa cursa de Formula 1 de la Silverstone, cursa pe care a fost nevoit sa o abandoneze dupa o grava eroare a mecanicilor McLaren. Cu toate acestea, fostul campion mondial nu a atacat in niciun fel propria echipa, declarand ca ''toata lumea face greseli''.

Button nu avusese oricum cel mai bun week-end de cursa in Anglia, luand startul de pe locul cinci, dar se indrepta spre o clasare in puncte pe propriul sau teren. '' Este extrem de dezamagitor sa te afli in fata propriilor suporteri, sa ai un ritm cat de cat bun, sa ai sanse sa termini pe un loc onorabil si sa sfarsesti asa. '' a fost prima declaratie a lui Button dupa abandonul de la Silverstone.

Totusi, Jenson Button si-a pastrat optimismul si a declarat ca se gandeste deja la urmatoarea cursa, acolo unde spera ca lucrurile sa mearga mai bine pentru el si pentru echipa McLaren.

'' Imi pare rau pentru suporteri ca nu s-a putut mai mult. Parca e un blestem pentru mine ca in Anglia sa nu reusesc sa termin cursele sau sa le termin departe de podium. Cu toate acestea, nu renunt si o sa incerc din nou anul viitor sa reusesc o performanta buna aici. '' a incheiat pilotul McLaren.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2204 :: 22.17MB