No SSO cookie

Button castiga surprinzator cursa din Ungaria

voteaza
(0/ 0)
Button castiga surprinzator cursa din Ungaria
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jenson Button s-a impus in Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei, obtinand a doua victorie a sezonului 2011, in ciuda faptului ca Lewis Hamilton a parut sa aiba aceasta cursa in mana.

 
 

Pilotul britanic Jenson Button este fericitul castigator al Marelui Premiu de Formula 1 al Ungariei, o cursa ce a semanat in multe momente cu o loterie. Astfel, fostul campion mondial de la Brawn a beneficiat de o eroare de strategie a coechipierului sau, Lewis Hamilton, si s-a impus pentru a doua oara in sezonul 2011.

Cursa maghiara a inceput sub auspiciile ploii, ploaie care si-a mai facut simtita prezenta o data pentru scurt timp pana la finele marelui premiu. Totusi, acela a fost momentul decisiv la Budapesta, Lewis Hamilton, cel care parea detasat in invingator, alegand sa opreasca la boxe si sa isi echipeze masina cu pneuri intermediare.

Britanicul a primit si o penalizare cu un drive-through dupa o eroare care ar fi putut cauza un accident serios pe circuit si a trebuit sa se multumeasca in final cu un modest loc patru. Sebastian Vettel a reusit sa obtina locul doi, la capatul unei curse in care nu a iesit cu nimic in evidenta, in vreme ce Fernando Alonso a ocupat pozitia a treia pe podiumul de la Budapesta.

Brazilianul Felipe Massa a terminat pe sase o cursa in care ar fi putut mai multe, dar in care a gafat de cateva ori, erorile dovedindu-se decisive. Pe sapte a terminat tanarul scotian, Paul di Resta, pilotul Force India aflat la cea mai buna performanta a carierei, in timp ce pe opt s-a clasat Sebastien Buemi, cel care a reusit o cursa extraordinara dupa ce a luat startul de pe locul 23. Nico Rosberg si Jaime Alguersuari au fost ultimii piloti care au punctat, in vreme ce Kamui Kobayashi a ratat de putin locul zece dupa o alta eroare de strategie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0803 :: 17.78MB