No SSO cookie

Button are ca obiectiv performante mai bune in calificari

voteaza
(0/ 0)
Button are ca obiectiv performante mai bune in calificari
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jenson Button a declarat ca isi propune ca in 2011 sa isi imbunatateasca randamentul din calificarile curselor, urmand sa lucreze la acest aspect in intersezon.

 
 
Dupa un sezon 2010 in care nu a reusit sa-si apere titlul mondial cucerit in 2009, dar nu s-a facut nici de ras, britanicul Jenson Button se concentreaza deja pe ce are de facut pe durata pauzei de iarna pentru a-si imbunatati evolutiile anul viitor.

Astfel, Button a ajuns la concluzia ca marea problema a sa pe durata sezonului recent incheiat au fost evolutiile palide din calificari, cursele iesindu-i mult mai bine. '' Am avut multe duminici foarte reusite, dar cred ca nu mi-am facut viata atat de usoara cum as fi putut in zilele de sambata. Daca pot pune la punct evolutiile din sesiunile de calificari, cred ca putem avea un an 2011 mult mai reusit.''

Jenson Button a declarat ca va aloca mult timp pe durata iernii discutiilor cu inginerii echipei McLaren Mercedes, pentru a putea efectua retusurile fine masinii, in asa fel incat aceasta sa se plieze si mai bine pe modul de pilotare al fostului campion mondial.

Britanicul s-a aratat foarte optimist in privinta progreselor pe care le pot realiza atat el, cat si inginerii, spunand ca se asteapta ca al doilea sau sezon la McLaren Mercedes sa fie unul mult mai bun ca primul.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0737 :: 17.78MB