No SSO cookie

Button: Nu se vor folosi ordine de echipa in Formula 1

voteaza
(0/ 0)
Button: Nu se vor folosi ordine de echipa in Formula 1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jenson Button nu crede ca teamurile din Formula 1 vor folosi ordinele de echipa in 2011, in conditiile in care acestea isi vor da seama ca au nevoie de doi piloti motivati care sa fie tratati in acelasi fel.

 
 
Jenson Button, unul dintre pilotii echipei de Formula 1 McLaren Mercedes, a declarat ca nu crede ca ordinele de echipa vor fi folosite in viitorul sezon din Marele Circ, in ciuda faptului ca acestea sunt acum permise de regulament.

'' Daca as fi proprietarul unei echipe, as acorda amanduror pilotilor mei sanse egale, pentru ca in acest fel cei doi si-ar face concurenta si s-ar obliga unul pe altul sa dea ce au mai bun din ei. '' a declarat campionul mondial din sezonul 2009.

Button a oferit si un alt argument pentru care echipele nu ar trebui sa favorizeze anumiti piloti inaintea altora. Astfel, britanicul spune ca este nevoie de doi piloti experimentati si apropiati ca valoare pentru a pune la punct o masina buna. In plus, in momentul in care ii arati unui pilot ca nu este la fel de important ca si coechipierul sau, acesta nu va mai forta, nu va da tot ce are mai bun din el si echipa va ajunge sa sufere mai rau.

Britanicul l-a oferit ca exemplu pe Felipe Massa, pilotul Ferrari, cel caruia i s-a cerut sa-i cedeze o cursa coechipierului sau Fernando Alonso pe durata sezonului 2010 si care a avut numai evolutii palide pana la sfarsitul anului.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1740 :: 22.04MB