No SSO cookie

Button: Noile pneuri ma vor avantaja

voteaza
(0/ 0)
Button: Noile pneuri ma vor avantaja
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jenson Button s-a declarat multumit de noile pneuri Pirelli la capatul primei sesiuni de teste a anului, desfasurata la Valencia, spunand ca stilul sau de pilotaj va fi favorizat mai ales in calificarile de pneurile noi.

 
 
Jenson Button, al doilea pilot al echipei de Formula 1 McLaren Mercedes, este de parere ca noile pneuri Pirelli il vor ajuta foarte mult in noul sezon, in special in timpul calificarilor.

Button a facut cunostinta pentru prima data cu noile pneuri la Valencia joi si, in ciuda faptului ca multi piloti s-au plans de uzura excesiva a acestora, britanicul s-a declarat mai mult decat multumit de acestea.

Campionul mondial din 2009 a recunoscut ca marea sa problema pe durata sezonului trecut a fost evolutia din sesiunile de calificari, acesta fiind si principalul motiv pentru care are acum de gand sa insiste pe munca cu noile pneuri. Button a adaugat ca noile pneuri ii dau mai multa incredere in abordarea virajelor, lucru care o sa-l ajute foarte tare in stilul sau de pilotaj.

In privinta celeilalte mari probleme cu care s-a confruntat in 2010, cea legata de pozitia scaunului, mult prea joasa pentru inaltimea sa, Button spune ca o sa se rezolve si aceasta odata cu lansarea noului monopost. '' Ma simt mult mai ca acasa in noua masina, cu toate ca nu am pilotat-o inca. Simt cu adevarat ca masina a fost construita special pentru mine, lucru care nu a fost posibil anul trecut, in conditiile in care m-am alaturat echipei atat de tarziu. '' a incheiat Jenson Button.           

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0942 :: 17.78MB