No SSO cookie

Button: A fost o cursa confuza

voteaza
(0/ 0)
Button: A fost o cursa confuza
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jenson Button s-a declarat satisfacut de Marele Premiu de Formula 1 din Malaezia, unde a ocupat locul secund, desi cursa i s-a parut putin confuza si greu de urmarit.

 
 
Jenson Button, ocupantul locului secund in Marele Premiu de Formula 1 de la Sepang, a caracterizat cursa malaeziana drept una ''confuza'', diferitele strategii facand-o destul de imprevizibila si de greu de urmarit.

Button a plecat de pe grila pe pozitia a patra si a reusit sa urce doua locuri pana la final, reusind primul podium al sezonului. Britanicul s-a declarat multumit de locul ocupat la Sepang, dar a spus ca ramane totusi cu regretul de a nu-i fi putut crea mai multe probleme celui care s-a impus si in Malaezia, campionul mondial Sebastian Vettel.

'' A fost o cursa extrem de confuza din anumite puncte de vedere, mai ales daca incercai sa intelegi tot ce se intampla in jur, toate strategiile, toate opririle si daca se merita sau nu sa incerci sa pastrezi cat mai mult un set de pneuri. ''
a declarat campionul mondial din 2009, cel care ocupa in acest moment locul al doilea in ierarhia generala a pilotilor, inaintea coechipierului sau, Lewis Hamilton.

Jenson Button a dorit sa multumeasca si echipei McLaren, atat pentru strategia adoptata, cat si pentru viteza cu care au fost realizate opririle la boxe. De asemenea, britanicul a declarat ca progresele inregistrate sunt vizibile si ca in China, McLaren s-ar putea apropia si mai mult de Red Bull si ar putea chiar sa depaseasca echipa campioana la constructori.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1482 :: 22.18MB