No SSO cookie

Briatore: Kubica va reveni in sase luni

voteaza
(0/ 0)
Briatore: Kubica va reveni in sase luni
Formula 1 · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Flavio Briatore a declarat, dupa ce l-a vizitat in spital pe Robert Kubica, ca este sigur ca polonezul poate reveni in Formula 1 in urmatoarele sase luni de zile.

 
 
Flavio Briatore, fostul boss al echipei de Formula 1 Renault, a declarat ca se asteapta ca polonezul Robert Kubica sa revina pe pista in aproximativ sase luni. Briatore a facut acest pronostic dupa ce l-a vizitat pe pilotul Renault in spital si a discutat cu acesta si cu doctorii sai.

'' L-am gasit bine, avand in vedere accidentul teribil prin care a trecut. ''
a spus italianul despre Kubica, adaugand: '' Sunt foarte fericit ca si-a mai revenit si ma bucur ca l-am putut vizita si am putut sa schimb cateva vorbe cu el. ''

Briatore a mai spus ca mizeaza pe o recuperare destul de rapida a pilotului polonez datorita tariei sale de caracter, conditiei sale fizice si puterii de a reveni din situatii dificile, ilustrata si in urma cu cativa ani, dupa un alt accident grav petrecut pe un circuit de Formula 1.

Cu toate acestea, parerile doctorilor sunt inca extrem de rezervate, dr. Igor Rossello, specialist in astfel de leziuni, declarand ca este inca extrem de greu de determinat daca pilotul polonez va mai putea alerga vreodata. De asemenea, directorul spitalului la care este internat Robert Kubica a confirmat in mod oficial ca acesta va mai avea nevoie de cel putin inca o interventie chirurgicala.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

multa sanatate

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1007 :: 22.11MB