No SSO cookie

Boullier: Senna va fi din ce in ce mai bun

voteaza
(0/ 0)
Boullier: Senna va fi din ce in ce mai bun
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Eric Boullier, managerul Renault, s-a declarat multumit de debutul lui Bruno Senna la echipa franceza si a spus ca acesta va progresa de la cursa la cursa.

 
 

Francezul Eric Boullier, managerul echipei de Formula 1 Lotus-Renault, s-a declarat multumit de debutul lui Bruno Senna la echipa anglo-franceza. Boullier a mai spus ca se asteapta de la brazilian sa creasca de la cursa la cursa si sa atace pozitii cat mai sus in clasamentele de etapa.

Bruno Senna, in varsta de 27 de ani, a alergat pentru Hispania in sezonul trecut de Formula 1 si a fost numit la debutul lui 2011 pilot de rezerva la Renault. Dupa cateva evolutii sterse ale lui Nick Heidfeld insa, Senna a fost promovat, iar prima sa cursa pentru Renault a fost in acest week-end la Spa.

Dupa o sesiune de calificari senzationala, in care brazilianul a reusit sa ocupe locul sapte, acesta a avut o cursa mult mai putin reusita, provocand un accident si incheind doar pe locul 13, cu patru locuri mai jos decat coechipierul sau, rusul Vitaly Petrov.

Cu toate acestea, oficialii Renault sunt multumiti de Senna, despre care spun ca '' a readus entuziasmul la echipa''. '' Este un pilot linistit, care lucreaza foarte bine cu inginerii si care stie sa dea cat trebuie atunci cand trebuie. '' a declarat Boullier, managerul Renault despre nepotul celebrului Ayrton Senna. '' A fost greu pentru el sa faca fata unei curse lungi si solicitante, avand in vedere timpul putin pe care l-a avut la dispozitie cu masina si avand in vedere si confirmarea tarzie a participarii lui la Spa. '' a mai spus francezul.

Eric Boullier a mai spus ca evolutia lui Senna din calificari a provocat o bucurie in cadrul echipei Renault comparabila cu cea de la primele doua curse ale acestui sezon, atunci cand Petrov si Heidfeld au obtinut cate un podium.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0919 :: 22.11MB