No SSO cookie

Boullier: Heidfeld este deja un lider

voteaza
(0/ 0)
Boullier: Heidfeld este deja un lider
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Eric Boullier, managerul Renault, a avut numai cuvinte de lauda la adresa noului pilot al echipei, germanul Nick Heidfeld, despre care a spus ca s-a impus ca un adevarat lider de la primele tururi de teste efectuate.

 
 
Eric Boullier, managerul echipei Lotus-Renault, a declarat ca a fost mai mult decat evident pentru toata lumea ca Nick Heidfeld este alegerea cea mai inteleapta pentru inlocuirea lui Robert Kubica inca de la primele tururi efectuate de pilotul german alaturi de echipa anglo-franceza.

Boullier a mai spus ca are mare incredere in capacitatile de lider ale lui Heidfeld, capacitati care au putut fi observate inca de la Jerez, atunci cand germanul a efectuat o zi de teste pentru echipa Renault, echipa cu care inca nu semnase niciun contract. '' Atunci cand testa la Jerez, eu ascultam la radio si modul in care vorbea cu inginerii te facea sa crezi ca e la echipa de multa vreme. Eu am fost convins de calitatile lui chiar din acea dimineata. '' a marturisit managerul francez.

Oficialul Renault a mai spus si ca Heidfeld a fost din primul moment prima varianta pentru echipa sa, experienta, dar si calitatile sale de pilot recomandandu-l ca inlocuitorul ideal pentru polonezul Robert Kubica.


Boullier a mai dezvaluit ca si polonezul si-a dat binecuvantarea pentru numirea lui Nick Heidfeld, acesta numind doi posibili inlocuitori pentru el, Nick Heidfeld si Vitantonio Liuzzi.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1214 :: 17.78MB