No SSO cookie

Bosii Renault sunt nemultumiti de Heidfeld

voteaza
(0/ 0)
Bosii Renault sunt nemultumiti de Heidfeld
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Gerard Lopez, actionarul majoritar Renault, a declarat ca echipa franceza este nemultumita de evolutiile inconstante ale lui Nick Heidfeld din acest sezon.

 
 

Gerard Lopez, actionarul majoritar al echipei de Formula 1 Renault, a dezvaluit intr-un interviu recent ca echipa franceza nu este multumita de evolutiile din acest sezon ale pilotului german Nick Heidfeld, cel care a fost adus pentru a suplini absenta polonezului Robert Kubica.

Heidfeld, in varsta de 34 de ani, era liber de contract la debutul acestui an, iar Renault, care cauta un inlocuitor pentru accidentatul Kubica, a optat pentru experienta germanului in favoarea tineretii lui Romain Grosjean. Veteranul german era asteptat sa devina lider al echipei Renault si sa faca din noua masina R31 una capabila de podiumuri si victorii de curse.

Lopez a declarat ca initial evolutiile lui Heidfeld au fost multumitoare pentru sefii Renault, acesta dezvoltand bine masina in pre-sezon si debutand cu dreptul in noul sezon. Totusi, dupa locul trei ocupat in chiar a doua cursa din 2011, germanul a dezamagit prin inconstanta si prin incapacitatea de a deveni un adevarat lider.

'' L-am adus pe Nick pentru ca era un pilot mult mai experimentat decat Petrov si ne asteptam ca evolutiile lui sa arate acest lucru. A facut o treaba foarte buna in Malaezia, acolo unde a incheiat pe podium, dar de atunci nu a fost pilotul constant pe care il cautam noi. '' a declarat Gerard Lopez.

In ceea ce-l priveste pe Vitaly Petrov, tanarul pilot rus care se afla in acest moment la doar doua puncte de Heidfeld, Lopez s-a declarat extrem de multumit, laudand maturitatea de care incepe sa dea dovada acesta.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0631 :: 17.78MB