No SSO cookie

Berger ia apararea celor de la Ferrari

voteaza
(0/ 0)
Berger ia apararea celor de la Ferrari
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Gerhard Berger, fost pilot Ferrari si fost proprietar Toro Rosso, crede ca inginerii scuderiei italiene nu trebuie pusi la zid pentru erorile din ultima etapa a sezonului 2010 si ca acestea sunt umane, mai ales in momente de maxima tensiune.

 
 
Fostul pilot de Formula 1 Gerhard Berger a declarat intr-un interviu recent ca inginerii si mecanicii Ferarri n-ar trebui invinovatiti asa tare pentru greseala comisa in ultima cursa din sezonul 2010, greseala care l-a costat pe Fernando Alonso titlul mondial al pilotilor.

Berger, fost pilot chiar la Ferrari si fost proprietar al echipei Toro Rosso, este de acord ca strategia adoptata de scuderia italiana nu a fost cea mai inspirata, dar spune ca, in momente atat de tensionate cum au fost cele din ultimele etape din 2010, este aproape imposibil sa ramai concentrat si sa iei cele mai bune decizii.

'' Dupa ce se termina totul, cand ai toate informatiile la dispozitie si ai timp sa te gandesti la tot, esti intotdeauna mai destept. '' a mai spus austriacul in varsta de 51 de ani, adaugand ca adevaratul motiv pentru care cei de la Ferrari ar trebui pusi la zid este legat de masina pe care i-au pus-o la dispozitie lui Alonso, masina care nu i-a permis sa depaseasca Renault-ul lui Vitaly Petrov.

In ceea ce priveste viitorul F 1, Gerhard Berger prezice o lunga perioada de dominatie a echipei Red Bull. Singurele modalitati prin care Red Bull ar mai putea fi invinsa sunt, in opinia lui Berger, reducerea importantei aerodinamicii, la care acestia exceleaza, sau indepartarea lui Adrian Newey, cel mai valoros inginer din Marele Circ.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0907 :: 17.78MB