No SSO cookie

Batalia pentru numele Lotus continua

voteaza
(0/ 0)
Batalia pentru numele Lotus continua
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lupta pentru folosirea in Formula 1 a numelui Lotus continua, sefii Grupului Lotus, care au semnat de curand un parteneriat cu Renault afirmand ca au drepturi exclusive asupra acestuia, in timp ce Fernandes si Gascoyne de la Team Lotus nu vor nici ei sa renunte la numele cumparat in 2010.

 
 
Sefii echipei de Formula 1 Team Lotus, Tony Fernandes si Mike Gascoyne, insista ca au in continuare drepturi asupra numelui Lotus, in ciuda anuntului conform caruia din 2011 va exista o alta echipa in F 1 care se va numi Lotus Renault GP.

De partea cealalta, Grupul Lotus, cel care va sponsoriza echipa Renault, a eliberat un comunicat oficial prin care afirma ca au drepturi unice asupra denumirii.

Lupta dintre cele doua parti asupra numelui s-a extins si asupra culorilor pe care urmeaza sa le foloseasca in sezonul 2011. Astfel, unul din primele anunturi facute de Grupul Lotus dupa semnarea parteneriatului cu Renault se referea la dorinta adoptarii legendarelor culori negru si auriu. De cealalta parte, Tony Fernandes a declarat ca ideea folosirii acestei combinatii cromatice le-a venit mai intai celor de la Team Lotus, cei care o vor pune in practica cu siguranta din 2011.

Gascoyne a fost ironic cu cei de la Grupul Lotus si proprietarii acestora de la Proton imediat dupa ce Tony Fernandes a primit titlul de cel mai bun om de afaceri asiatic al anului. Astfel, Gascoyne a scris pe Twitter: '' Felicitari lui Tony Fernandes! Pun pariu ca tipii de la Proton n-au castigat asa ceva niciodata...''

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1244 :: 22.11MB