No SSO cookie

Barrichello asteapta un nou contract de la Williams

voteaza
(0/ 0)
Barrichello asteapta un nou contract de la Williams
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul brazilian Rubens Barrichello a declarat ca-si doreste sa continue la Williams si in sezonul viitor, in ciuda faptului ca nu are un contract semnat inca si nici nu i s-a facut o oferta concreta de prelungire a actualului.

 
 
Rubens Barrichello este nesigur in privinta viitorului sau in Formula 1, asteptand o oferta concreta de semnare a unui nou contract cu echipa Williams. Brazilianul, in varsta de 38 de ani, a semnat la inceputul anului 2010 un acord pe un singur an, dar isi doreste sa continue alaturi de echipa patronata de Frank Williams.

Barrichello a reusit o evolutie destul de buna pe durata sezonului 2010, clasandu-se in acest moment pe pozitia a zecea in clasamentul general al pilotilor, cu un total de 47 de puncte. Cu toate acestea, in conditiile unei curse extraordinare reusite de Nico Hulkenberg in Brazilia si in conditiile in care campionul din GP 2, Pastor Maldonado, va efectua teste pentru Williams, sud-americanul nu poate fi sigur de locul sau pentru sezonul 2011.

'' Viitorul meu depinde de Williams'' a declarat brazilianul, adaugand ca '' Vreau sa raman aici, deja ne-am apucat de lucru la masina pentru anul viitor. Proiectul meu cu Williams nu a fost gandit doar pentru un an si nu ma vad plecand de aici inca.''


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1048 :: 22.16MB