No SSO cookie

Barrichello ar putea parasi echipa Williams

voteaza
(0/ 0)
Barrichello ar putea parasi echipa Williams
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul brazilian de Formula 1 Rubens Barrichello a declarat ca se gandeste serios sa paraseasca echipa Williams si sa-si incerce norocul in alta parte.

 
 

Rubens Barrichello, unul dintre veteranii Formulei 1, a lasat sa se inteleaga intr-o declaratie recenta ca se gandeste serios sa paraseasca echipa Williams la finele acestui sezon. Brazilianul este nemultumit de evolutia masinilor Williams in 2011 si doreste sa-si caute o echipa care sa-i ofere sanse mai bune de a reusi performante macar decente.

Barrichello s-a transferat la Williams in 2010, dupa destramarea echipei Brawn GP, si a reusit un prim sezon bun, adunand 47 de puncte. Totusi, situatia este diferita in acest sezon, sud-americanul acumuland pana acum doar patru puncte. In plus, coechipierul acestuia, venezuelanul Pastor Maldonado, nu a reusit inca sa obtina vreun punct, ceea ce inseamna ca Williams este in acest moment pe locul noua in ierarhia generala a constructorilor.

'' Este o situatie incredibila si nu cred ca mai pot continua in aceste conditii sezonul viitor. '' a declarat fostul pilot Ferrari. '' In ultimele luni s-au petrecut multe modificari tehnice la masina, numai ca acestea nu au putut fi testate cum trebuia si am fost nevoiti sa le testam in curse. Nu pot insa accepta asa ceva, ceea ce inseamna ca trebuie sa se schimbe ceva. '' a mai spus sud-americanul.

Ceea ce este interesant este ca Barrichello nu a pomenit nimic despre o eventuala retragere a sa, cu toate ca ''Rubinho'' a implinit deja 39 de ani in luna mai a acestui an. Ramane de vazut daca, in cazul in care brazilianul va decide sa paraseasca echipa Williams, acesta isi va gasi un alt loc in Formula 1.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0996 :: 17.78MB