No SSO cookie

Barcelona va gazdui si ultima sesiune de teste

voteaza
(0/ 0)
Barcelona va gazdui si ultima sesiune de teste
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Testele ce ar fi trebuit sa aiba loc la Bahrain vor fi inlocuite cu o sesiune de teste la Barcelona, care va avea loc intre 8 si 11 martie.

 
 
Sesiunea de teste finala din pre-sezonul Formula 1 va avea loc la Barcelona, acolo unde a avut loc si a treia sesiune de teste a anului. Circuitul catalan va gazdui aceste teste in locul circuitului din Sakhir, Bahrain, acolo unde ar fi trebuit sa aiba loc initial testele, dar unde situatia socio-politica nu mai permite acest lucru.

Testele de la Barcelona vor avea loc intre 8 si 11 martie, aproximativ cu doua saptamani inaintea debutului noului sezon, programat in Australia, pe circuitul de la Melbourne.

'' Este in mod evident extrem de dezamagitor pentru toata lumea implicata in organizarea evenimentului, dar este clar ca ar fi fost nepotrivit sa se concureze in Bahrain in circumstantele actuale. '' a declarat Adam Parr, presedintele Williams.

Cu toate acestea, exista si un mare inconvenient pentru echipele din F1, si anume faptul ca acestea nu vor mai avea ocazia de a testa noile pneuri Pirelli in conditii asemanatoare cu cele de la Melbourne, acolo unde in acest moment al anului se inregistreaza temperaturi extrem de ridicate.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1023 :: 22.17MB