No SSO cookie

Baguette nu-si mai cauta loc in Formula 1

voteaza
(0/ 0)
Baguette nu-si mai cauta loc in Formula 1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Bertrand Baguette a renuntat la a mai cauta un loc de pilot in Formula 1 si s-a decis in schimb sa concureze in IndyCar, declarandu-se dezamagit de criteriile de angajare a pilotilor din Marele Circ.

 
 
Pilotul belgian Bertrand Baguette a renuntat momentan la visul de a alerga in Formula 1 si a acceptat un post de pilot in Campionatul American IndyCar la echipa Conquest Racing.

Baguette, campion in Formula Renault, a efectuat o serie de teste atat pentru echipa Renault, cat si pentru Sauber in ultimul an, dar se pare ca inca nu a convins ca merita sa prinda un loc in Formula 1.

Belgianul in varsta de 24 de ani a declarat ca mai avea cateva oferte pentru teste, dar a spus ca nu-si mai doreste sa consume timp, energie si bani pe lucruri care au sanse mici sa se concretizeze si ca prefera sa se axeze pe un campionat cu mai putina vizibilitate si popularitate, dar in care crede ca isi poate cladi o cariera serioasa.

Bertrand Baguette s-a declarat in acelasi timp dezamagit de atitudinea managerilor echipelor de Formula 1, spunand ca nu poate intelege sub nicio forma cum nu se poate gasi un loc pentru un pilot care si-a dovedit abilitatile in competitii inferioare si care a progresat etapa cu etapa, ajungand la o oarecare maturitate.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1082 :: 22.18MB