No SSO cookie

Americanul Alexander Rossi va testa pentru Lotus in Abu Dhabi

voteaza
(0/ 0)
Americanul Alexander Rossi va testa pentru Lotus in Abu Dhabi
Formula 1 · · 3 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tanarul pilot american Alexander Rossi va fi reprezentantul echipei de Formula 1 Lotus in testele de la Abu Dhabi, de dupa finalul actualului sezon.

 
 

Americanul Alexander Rossi, in varsta de doar 20 de ani, va pilota pentru echipa de Formula 1 Team Lotus in testele rezervate tinerilor piloti de la Abu Dhabi, de la sfarsitul acestei luni.

Rossi are o carte de vizita impresionanta deja in motorsport, testand in Formula 1 pentru BMW Sauber in 2009. Talentatul american a alergat pana acum in Formula BMW, GP2 Asia, GP3 si Formula Renault si va debuta in GP2 tot in aceasta luna si tot in Abu Dhabi, pentru echipa Caterham AirAsia.

'' Sunt extrem de fericit sa anunt ca voi concura pentru Caterham AirAsia in Abu Dhabi si ca voi putea sa-mi trec in CV si inca o experienta de teste in Formula 1. '' a declarat Rossi, cel care a obtinut doua victorii de etapa si locul trei la general in recent incheiatul sezon de Formula Renault 3,5.

Pilotul american are totusi sanse mici sa se regaseasca in pilotii titulari in Formula 1 sezonul viitor, echipa Lotus confirmandu-l deja oficial pe italianul Jarno Trulli, in vreme ce finlandezul Heikki Kovalainen este si el aproape de a-si prelungi actuala intelegere.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (3)

scris de carmenflorin

Un tanar care promite.....felicitari.

scris de sims

bafta tanarului american

scris de utilizator_257653

Felicitari tinar si talentat

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0959 :: 22.11MB