No SSO cookie

Alonso: Stau la mana erorilor altora acum

voteaza
(0/ 0)
Alonso: Stau la mana erorilor altora acum
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fernando Alonso a recunoscut, dupa Marele Premiu de Formula 1 al Canadei, ca are nevoie de erori ale celorlalti piloti importanti pentru a mai avea vreo sansa la titlul mondial in acest sezon.

 
 

Ibericul Fernando Alonso, pilotul echipei Ferrari, a recunoscut ca in acest moment sansele sale de a obtine titlul mondial in Formula 1 depind de sansa si de erorile pe care le vor comite in continuare ceilalti piloti importanti. Alonso a abandonat in recenta cursa de la Montreal, fiind in acest moment despartit de 92 de puncte fata de Sebastian Vettel, liderul campionatului.

Marele Premiu al Canadei de duminica a fost cu atat mai dureros pentru fostul campion mondial cu cat acesta a luat startul de pe pozitia a doua, aflandu-se in prima linie a grilei alaturi de Vettel. Din nefericire pentru el, Alonso a trebuit sa traga ponoasele unei strategii gresite Ferrari, pentru ca in final sa intre intr-o coliziune cu Jenson Button si sa fie nevoit sa se retraga din cursa.

'' E mare pacat de ce s-a intamplat in Canada, pentru ca a fost prima cursa din acest sezon in care mergeam in ritm cu masinile Red Bull. Am avut ghinion, dar asta e motorsportul. Acum trebuie sa ne indreptam atentia spre Valencia, acolo unde sunt increzator ca putem obtine o performanta buna. '' a declarat fostul dublu campion mondial.

Alonso a recunoscut si ca ar fi preferat o cursa desfasurata pe un circuit uscat la Montreal, ploaia dezavantajandu-l si compromitandu-i practic orice sansa la victoria de etapa. Mai mult decat atat, ibericul este de parere ca nu ar fi trebuit sa se ia startul in spatele safety car-ului si ca s-ar fi putut alerga in debutul cursei cu pneuri intermediare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0956 :: 22.11MB