No SSO cookie

Alonso si Rossi, fata in fata in decembrie 2011?

voteaza
(0/ 0)
Alonso si Rossi, fata in fata in decembrie 2011?
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fernando Alonso si Valentino Rossi s-ar putea infrunta in luna decembrie a acestui an atat pe doua, cat si pe patru roti, intr-o competitie demonstrativa.

 
 
Fernando Alonso, pilotul spaniol al echipei de Formula 1 Ferrari, a lasat sa se inteleaga intr-o declaratie recenta ca s-ar putea confrunta cu septuplul campion mondial la motociclism, italianul Valentino Rossi, intr-o competitie demonstrativa.

Alonso a declarat ca negocierile sunt in toi si ca cel mai probabil, daca aceasta confruntare se va intampla, ea va avea loc in decembrie, anul acesta. De asemenea, spaniolul a mai spus ca duelul va avea loc atat pe doua, cat si pe patru roti.

Valentino Rossi, in varsta de aproape 32 de ani, concureaza in acest moment in Moto GP pentru Ducati si a efectuat in ultimii ani numeroase teste neoficiale pentru Ferrari, pe masini de Formula 1. Italianul piloteaza ocazional si masini de raliuri si a fost desemnat drept cel mai iubit sportiv din Italia, in ciuda popularitatii extrem de mari inregistrate acolo de fotbal.

Alonso a avut numai cuvinte de lauda la adresa posibilului viitor adversar, spunand ca acesta este iubit in intreaga lume si ca acest lucru este extrem de special si ca valoreaza cam cat un titlu mondial.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0798 :: 17.78MB