No SSO cookie

Alonso reuseste prima victorie a sezonului de Formula 1

voteaza
(0/ 0)
Alonso reuseste prima victorie a sezonului de Formula 1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Spaniolul Fernando Alonso a reusit sa se impuna in Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii, obtinand prima sa victorie si prima victorie a echipei Ferrari din sezonul 2011.

 
 

Fernando Alonso s-a impus in Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii, desfasurat la Silverstone, ibericul obtinand prima sa victorie din octombrie anul trecut. Pilotul Ferrari a plecat doar de pe locul al treilea in cursa britanica, dar a reusit sa-i depaseasca atat pe Sebastian Vettel, cat si pe Mark Webber dupa erori ale mecanicilor Red Bull la opririle acestora la boxe.

Cursa de la Silverstone a fost una nebuna, asa cum ne-a obisnuit Marele Circ in actualul sezon, Sebastian Vettel luandu-i fata inca de la start coechipierului sau, Mark Webber. Lucrurile nu au mai mers insa struna de data aceasta pentru Red Bull, Vettel si Webber trebuind sa se multumeasca doar cu locurile doi si trei pe podium dupa o cursa excelenta a lui Alonso.

Mai mult decat atat, inginerii Red Bull vor atrage cu siguranta multe controverse dupa cursa britanica, australianului Mark Webber impunandu-i-se in ultimul tur sa incetineasca si sa nu atace pozitia a doua a lui Vettel.

Locul patru a fost ocupat de favoritul publicului Lewis Hamilton, cel care a reusit sa reziste eroic pe finalul cursei in fata unui Felipe Massa dezlantuit. In ceea ce-l priveste pe celalalt pilot britanic important, Jenson Button, acesta a avut si el de suferit de pe urma unei grave erori a mecanicilor, cei care l-au lasat sa plece de la boxe fara a avea o roata bine stransa. In aceste conditii, fostul campion mondial a fost nevoit sa abandoneze.

Ierarhia generala a pilotilor este condusa in continuare detasat de Sebastian Vettel, cel care totalizeaza acum 204 puncte, cu 80 mai multe decat Mark Webber. Fernando Alonso este al treilea, cu 112 puncte, in timp ce Lewis Hamilton si Jenson Button au fiecare cate 109 puncte.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1851 :: 22.11MB