No SSO cookie

Alonso refuza sa se pronunte in privinta noilor masini

voteaza
(0/ 0)
Alonso refuza sa se pronunte in privinta noilor masini
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fernando Alonso, liderul celei de-a doua zile de teste de la Valencia, a declarat ca nu se poate inca pronunta in privinta potentialui masinii sale, precum si a celorlalte masini noi din Formula 1.

 
 
Fernando Alonso, pilotul spaniol al echipei de Formula 1 Ferrari, a declarat ca este greu de apreciat competitivitatea masinii sale, precum si a noilor masini ale celorlalte echipe din Marele Circ in timpul testelor din pre-sezon. Declaratia ibericului vine la finele celei de-a doua zile a sesiunii de teste de la Valencia, prima a sezonului 2011, zi dominata de Alonso, cel care a reusit cei mai rapizi timpi.

Dublul campion mondial din 2005 si 2006 a spus ca nu mai exista termenii de comparatie care existau pana in urma cu ceva timp in F1 si ca fiecare echipa incearca lucruri diferite in teste, astfel facand extrem de dificila aprecierea adevaratei valori, fiabilitati si viteze ale noilor masini.

Cu toate acestea, Fernando Alonso s-a declarat multumit de modul in care s-a descurcat in primele doua zile de la Valencia, la capatul carora a reusit sa duca la bun sfarsit aproximativ 200 de tururi de teste.

Alonso s-a referit si la noile caracteristici ale masinilor din Formula 1. Astfel, spaniolul a declarat ca noul eleron spate reglabil este destul de greu de controlat, sistemul fiind unul destul de greoi si solicitant. De asemenea, reintroducerea sistemului KERS face ca butoanele de pe volane sa fie mult mai numeroase, ceea ce necesita un timp de acomodare, din punctul de vedere al lui Fernando Alonso.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1264 :: 17.78MB