No SSO cookie

Alonso promite sa fie mai puternic sezonul viitor

voteaza
(0/ 0)
Alonso promite sa fie mai puternic sezonul viitor
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fernando Alonso s-a declarat dezamagit de ratarea titlului mondial pe ultima suta de metri, dar a promis in acelasi timp ca anul viitor va da totul pentru ca greselile de anul acesta sa nu se mai repete si el sa redevina campion mondial.

 
 
Fernando Alonso a declarat dupa ratarea dramatica a unui nou titlu mondial in Formula 1 ca este hotarat ca in sezonul 2011 sa nu repete greselile comise in acest an, sa fie mai puternic si sa devina campion mondial.

Alonso a platit tribut in cursa de incheiere a sezonului unei tactici prost alese de mecanicii Ferrari, el realizand foarte devreme oprirea la boxe, pentru ca apoi sa se gaseasca blocat de Vitaly Petrov timp de 40 de tururi. Astfel, ibericul, plecat de pe pozitia a treia la start, a obtinut un modest loc sapte, insuficient pentru adjudecarea unui titlu care-i parea atat de la indemana.

Spaniolul nu si-a putut ascunde frustrarea la capatul cursei de la Abu Dhabi, gesticuland nervos la adresa lui Vitaly Petrov, dupa trecerea liniei de finis. Totusi, la conferinta de presa de dupa cursa, Alonso a fost mult mai calm, analizandu-si lucid situatia, propriile greseli, precum si pe cele ale echipei.

'' In acest moment exista ceva tristete la echipa, dar sunt sigur ca dupa ce ne vom limpezi mintea, o sa putem aprecia mai bine ceea ce am realizat. Trebuie sa continuam la fel, sa ramanem uniti, determinati si sa atacam anul viitor cu aceeasi pofta de victorie. '' a declarat Fernando Alonso, adaugand ca '' Pentru viitorul sezon, masina trebuie imbunatatita simtitor, iar greselile comise atat de piloti, cat si de echipa, trebuie inlaturate.''

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1333 :: 22.11MB