No SSO cookie

Alonso promite ca va slabi

voteaza
(0/ 0)
Alonso promite ca va slabi
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fernando Alonso isi propune sa slabeasca in jur de trei kilograme pana la startul sezonului 2011, in conditiile in care reintroducerea sistemului KERS va face ca orice kilogram in plus sa conteze in viteza unei masini de Formula 1.

 
 
Pilotul spaniol de Formula 1 al echipei Ferrari, Fernando Alonso, a promis ca va pierde din greutate pana la inceputul sezonului viitor. Alaturi de el, si Rubens Barrichello a facut aceeasi promisiune in fata presei.

Din 2011 se va reintroduce sistemul KERS, unul cu o greutate extrem de ridicata, ceea ce va insemna ca greutatea pilotilor va deveni o problema pentru monoposturi, in conditiile in care limitele in privinta greutatii totale a masinii cu tot cu pilot sunt extrem de stricte. De asemenea, cu cat centrul de greutate este mai jos in interiorul unui monopost de F1, iar un pilot mai greu va insemna automat un centru de greutate mai ridicat.

Fernando Alonso, cel care cantareste in acest moment aproximativ 68 de kilograme, a declarat in consecinta ca-si doreste sa slabeasca intre doua si trei kilograme pana la Marele Premiu din Bahrain, din martie anul viitor.

Alonso a mai marturisit ca are de gand sa intensifice si pregatirea atletica, in conditiile in care sezonul viitor va fi cel mai lung din istoria Marelui Circ, iar el va trebui sa fie in forma fizica maxima timp de zece luni.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1311 :: 22.09MB