No SSO cookie

Alonso: Nu puteam sa obtinem mai mult de un loc doi

voteaza
(0/ 0)
Alonso: Nu puteam sa obtinem mai mult de un loc doi
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fernando Alonso, pilotul de Formula 1 al echipei Ferrari, a declarat la finele cursei de la Valencia ca este fericit ca l-a putut invinge pe Mark Webber si a putut obtine maximul de la Marele Premiu al Europei.

 
 

Ibericul Fernando Alonso s-a declarat satisfacut de locul al doilea obtinut in Marele Premiu de Formula 1 al Europei si a spus ca acesta este maximul pe care Ferrari putea sa-l spere de la cursa de la Valencia, in conditiile in care Sebastian Vettel a fost din nou de neinvins.

Alonso s-a aflat in lupta directa cu Mark Webber pentru locul secund inca de la start, spaniolul iesind invingator in fata australianului dupa ultima oprire la boxe. De altfel, lupta dintre cei doi a fost cel mai interesant element al unei curse mai degraba linistite sau chiar plictisitoare, australianul si spaniolul depasindu-se reciproc de mai multe ori pe durata cursei.

'' Cred ca a fost o cursa destul de interesanta pentru suporterii spanioli mai ales prin prisma luptei mele cu Webber. '' a declarat fostul dublu campion mondial, cel care a dorit sa multumeasca inginerilor Ferrari pentru o ultima oprire la boxe inteligent programata care l-a ajutat sa-si asigure pozitia secunda in final.

In ceea ce-l priveste pe Sebastian Vettel, Alonso a admis ca acesta a aratat din nou imbatabil si ca nimeni nu l-ar fi putut invinge astazi, indiferent de conditii. Cu toate acestea, spaniolul a facut un apel fata de oficialii Ferrari, cei care l-ar putea ajuta pe Alonso sa se apropie de german in urmatoarele curse cu ''ceva eforturi''.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0765 :: 17.78MB