No SSO cookie

Alonso isi doreste ca Massa sa castige in Brazilia

voteaza
(0/ 0)
Alonso isi doreste ca Massa sa castige in Brazilia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fernando Alonso a declarat ca l-ar bucura foarte tare daca coechiperul sau de la Ferrari, Felipe Massa, s-ar impune pe circuitul de la Interlagos, in fata propriilor suporteri.

 
 
Liderul clasamentului general al pilotilor, ibericul Fernando Alonso, a declarat ca ar fi fericit daca Felipe Massa, coechipierul sau de la Ferrari, ar castiga la el acasa, in Brazilia.

Cu toate ca s-a spus ca la Ferrari exista ordine clare ca Massa sa se claseze in urma spaniolului, Alonso a declarat ca cea mai buna metoda prin care sud-americanul l-ar putea ajuta ar fi sa castige atat cursa din Brazilia, cat si pe cea de la Abu Dhabi.

'' Cred ca Felipe este in mod normal extrem de puternic si de motivat aici, in Brazilia. Si mai cred ca cel mai bine pentru noi ar fi ca Felipe sa castige, pentru ca astfel ar lua 25 de puncte de la toti cei din fata. De la locul doi in jos, diferentele de puncte sunt mai mici, ceea ce mi-ar permite sa-mi mentin avantajul fata de contracandidatii mei la titlu. '' a declarat Alonso, dorind sa-si ambitioneze colegul de echipa.

Felipe Massa a avut un sezon extrem de dezamagitor pana acum, neridicandu-se decat rareori la nivelul lui Fernando Alonso. Totusi, acesta a declarat ca va incerca sa obtina victoria la Interlagos pentru toti fanii sai brazilieni.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1851 :: 17.85MB