No SSO cookie

Alonso isi dezvaluie admiratia fata de Schumacher

voteaza
(0/ 0)
Alonso isi dezvaluie admiratia fata de Schumacher
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fernando Alonso a declarat ca Michael Schumacher este omul pe care il admira si il respecta cel mai mult din Formula 1, germanul fiind in continuare un adversar important pentru lupta la primele locuri.

 
 
Spaniolul Fernando Alonso, pilotul de Formula 1 al echipei Ferrari, a vorbit pentru prima data despre respectul si admiratia pe care le simte fata de septuplul campion mondial Michael Schumacher.

Omul care a intrerupt dominatia fantastica a veteranului german in F1, adjudecandu-si doua titluri mondiale consecutive, in sezoanele 2005 si 2006, a dorit de asemenea sa-l includa pe Schumacher in discutiile despre favoritii la titlu in 2011.

'' Daca exista o persoana pe care o respect si o admir, aceasta este Michael pentru tot ceea ce a facut in acest sport.''
l-a elogiat Alonso pe fostul pilot Ferrari. '' Trebuie sa asteptam pana in Australia si inca alte trei sau patru curse pentru a vedea cum sta Mercedes. Daca Mercedes se va bate la primele locuri, cu siguranta ca Michael va fi unul din marii mei rivali in acest sezon. '' a spus Alonso despre sansele la titlu ale veteranului german.

In ceea ce priveste decizia de anulare a Marelui Premiu din Bahrain, Alonso a spus ca aceasta a fost hotararea corecta, dar ca Bahrainul ar merita in continuare sa aiba un grand prix in acest sezon. In plus, spaniolul spune ca pentru echipe amanarea debutului sezonului nu va conta foarte mult, timpul fiind acelasi pentru toata lumea.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0944 :: 17.78MB