No SSO cookie

Alonso, din nou cel mai rapid la Monaco

voteaza
(0/ 0)
Alonso, din nou cel mai rapid la Monaco
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fernando Alonso si-a confirmat cresterea de forma din ultimele saptamani, reusind sa obtina cel mai bun timp al ultimelor antrenamente de la Monaco, dupa ce facuse acelasi lucru si in precedenta sesiune de antrenamente.

 
 

Ibericul Fernando Alonso, pilotul de Formula 1 al echipei Ferrari, a impresionat din nou pe circuitul Principatului Monaco, reusind sa obtina cel mai rapid timp al ultimei sesiuni de antrenamente libere, desfasurate sambata. Alonso si-a imbunatatit propriul timp obtinut pe circuitul monegasc joi, oprind cronometrul de data aceasta la 1:14,433.

Timpul fostului dublu campion mondial este unul cu atat mai impresionant cu cat ocupantul locului secund in antrenamentele de sambata, britanicul Jenson Button, a fost mai lent cu peste jumatate de secunda. Pe pozitia a treia s-a situat cel de-al doile pilot al scuderiei Ferrari, brazilianul Felipe Massa, in timp ce campionul mondial en-titre, Sebastian Vettel, a fost doar al patrulea, cu un timp mai slab cu aproape o secunda decat cel al lui Alonso.

Michael Schumacher a reusit o sesiune destul de buna, ocupand in final locul al cincilea, in timp ce Lewis Hamilton si Mark Webber s-au clasat pe sase, respectiv sapte, britanicul efectuand insa un numar destul de mic de tururi de pista.

Incidentele nu au lipsit nici de aceasta data de pe circuitul monegasc, germanul Nico Rosberg fiind cel care a iesit cel mai sifonat. Astfel, pilotul Mercedes si-a avariat destul de grav monopostul, fiind in mare pericol de a nu mai participa la calificarile care vor avea loc sambata, incepand cu ora 15.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0860 :: 17.78MB