No SSO cookie

Alonso asteapta ajutor din partea pilotilor McLaren

voteaza
(0/ 0)
Alonso asteapta ajutor din partea pilotilor McLaren
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Spaniolul Fernando Alonso a declarat ca isi doreste ca pilotii McLaren sa-l atace si sa-l depaseasca pe Sebastian Vettel in startul cursei din Ungaria, in conditiile in care el va fi prea departe pentru a-i ataca pozitia germanului.

 
 

Pilotul iberic de Formula 1 Fernando Alonso a declarat inaintea cursei din Ungaria ca are nevoie si de ajutorul pilotilor McLaren pentru a realiza o performanta cat mai buna la Budapesta. Alonso va pleca doar de pe cinci pe grila de start, in vreme ce Hamilton si Button vor fi pe doi si trei, in spatele lui Sebastian Vettel.

Pilotul Ferrari a condus calificarile de sambata pe durata primelor doua parti ale acestora, dar in ultima parte a gresit, fiind nevoit sa se multumeasca doar cu un loc cinci. Cu toate acestea, spaniolul nu a parut foarte dezamagit, iar declaratiile lui au demonstrat ca se gandeste inca la victorie.

'' Sa incepi doar pe cinci nu e foarte confortabil, dar pana la urma nu e nici cel mai rau lucru posibil. Una peste alta, ma bazez pe masinile McLaren sa-l depaseasca pe Vettel la primul viraj, iar apoi vom vedea ce va fi. '' a declarat Fernando Alonso dupa calificari.

In ceea ce priveste strategia pe care o va adopta pentru cursa de duminica, Alonso a declarat ca echilibrul va fi cheia, in conditiile in care la Budapesta se fac mereu multe opriri la boxe si se pot intampla oricand rasturnari de situatie. Cu toate acestea, ibericul a recunoscut ca va avea nevoie de un start foarte bun pentru a putea spera la victorie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1029 :: 22.17MB