No SSO cookie

Alonso: Schumi este cea mai mare amenintare

voteaza
(0/ 0)
Alonso: Schumi este cea mai mare amenintare
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fernando Alonso a spus despre Michael Schumacher ca este cel mai periculos contracandidat al sau la titlul mondial al pilotilor si ca, daca va avea o masina valoroasa la dispozitie, isi va arata clasa din nou.

 
 
Pilotul iberic al echipei de Formula 1 Ferrari, Fernando Alonso, l-a nominalizat pe germanul Michael Schumacher ca pe cel mai periculos dintre rivalii la titlul mondial din 2011.

Alonso s-a batut pentru titlul mondial al pilotilor in 2010 pana la ultima cursa, cand intr-un final a trebuit sa se recunoasca invins in fata lui Sebastian Vettel. De cealalta parte, Michael Schumacher a avut un sezon extrem de dezamagitor la revenirea in F1, incheind doar pe pozitia a noua, fara vreo clasare pe podium.

Cu toate acestea, pilotul spaniol a declarat ca il vede ca pe un mare pericol pe Schumacher, despre care a spus ca este un mare campion, ca are clasa si ca, daca va avea o masina mai buna la dispozitie decat cea de anul trecut, poate redeveni campion mondial.

Pe de alta parte, Alonso nu i-a neglijat nici pe ceilalti candidati la lupta pentru titlu, germanul Sebastian Vettel si britanicii Lewis Hamilton si Jenson Button. Despre primul a spus ca va incepe sezonul cu o mare incredere, data de primul titlu obtinut in cariera, in timp ce despre ceilalti doi a spus ca sunt piloti puternici si ca vor pune probleme cu siguranta.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0854 :: 22.11MB