No SSO cookie

Alonso: Nu ma tem de Vettel

voteaza
(0/ 0)
Alonso: Nu ma tem de Vettel
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fernando Alonso a declarat ca nu se teme de Sebastian Vettel si ca nu ar avea nimic impotriva in a-l avea coechipier la Ferrari in viitorul apropiat.

 
 
Pilotul Ferrari, Fernando Alonso, vicecampionul mondial din 2010, a declarat ca n-ar avea nimic impotriva in a-l avea coechipier la echipa italiana pe actualul campion mondial, germanul Sebastian Vettel. Ibericul a spus de asemenea ca nu se teme de acesta si ca l-ar astepta cu bratele deschise la Ferrari.

Speculatiile privind un posibil transfer al lui Vettel de la Red Bull la Ferrari in viitorul apropiat sunt in toi dupa declaratiile lui Luca di Montezemolo, dar si ale germanului insusi. Astfel, bossul Ferrari a spus ca-si doreste foarte tare ca tanarul german sa faca echipa cu Alonso la Ferrari in viitorii ani, in timp ce Vettel a declarat ca a visat intotdeauna sa piloteze una din masinile rosii in Marele Circ.

" Nu am de ce sa ma tem de Vettel. Daca va veni intr-o zi la Ferrari, nu va fi absolut nicio problema.'' a declarat Fernando Alonso, care a tinut sa precizeze si ca niciodata nu a fost depasit intr-un clasament general al pilotilor de vreunul dintre coechipierii sai de la vreuna dintre echipele pentru care a pilotat.

Alonso a tinut sa-si exprime si dorintele pentru anul viitor. Astfel, spaniolul a declarat ca-si doreste ca masinile Ferrari sa fie capabile de a pune probleme celor Red Bull si sa le depaseasca pe cele McLaren.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1368 :: 22.14MB