No SSO cookie

Alonso, cel mai rapid in ziua a doua a testelor Pirelli

voteaza
(0/ 0)
Alonso, cel mai rapid in ziua a doua a testelor Pirelli
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vicecampionul mondial Fernando Alonso a obtinut cel mai bun timp al celei de-a doua zile de teste pentru pneuri de la Abu Dhabi, ibericul fiind urmat de Michael Schumacher si de Sebastian Vettel.

 
 
Dupa ce Felipe Massa s-a impus in prima zi a testelor Pirelli pentru pneuri, celalalt pilot al echipei Ferrari, Fernando Alonso a reusit cel mai bun timp in cea de-a doua zi a sesiunilor de teste.

Ibericul a parcurs nu mai putin de 105 tururi, cele mai multe dintre cei 15 piloti care au testat la Abu Dhabi, reusind un timp de 1 minut, 40, 529 de secunde, cu trei zecimi mai lent decat cel mai bun timp al lui Massa reusit cu o zi inainte.

Cel de-al doilea timp al sesiunii de sambata a fost obtinut de Michael Schumcaher, afirmatiile inginerilor Mercedes cum ca echipa va fi in top anul viitor odata cu trecerea la pneurile Pirelli incepand sa prinda contur. Schumacher a realizat doar 74 de tururi si a reusit un timp cu doar o zecime si jumatate mai slab decat al lui Alonso.

Campionul mondial Sebastian Vettel s-a clasat doar al treilea, fiind urmat in clasamentul celor mai buni timpi de Rubens Barrichello, Robert Kubica, Gary Paffett, Oliver Turvey, Paul di Resta, Kamui Kobayashi, Sebastien Buemi, Vitantonio Liuzzi, Sergio Perez, Jarno Trulli, Pastor Maldonado si Timo Glock.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0866 :: 22.11MB