No SSO cookie

Alguersuari: Merit un loc la o echipa mai buna

voteaza
(0/ 0)
Alguersuari: Merit un loc la o echipa mai buna
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul spaniol de Formula 1 Jaime Alguersuari a declarat ca simte ca merita mai mult decat un loc la Toro Rosso si ca si-ar dori sa concureze in 2012 pe o masina care sa-i permita sa se lupte pentru victorii.

 
 

Ibericul Jaime Alguersuari a declarat intr-un interviu recent ca simte ca merita un loc la o echipa mai buna decat Toro Rosso. Alguersuari, in varsta de doar 21 de ani, a mai spus ca isi doreste o masina care sa-i permita sa se lupte pentru victorii si ca se simte capabil de a ataca titlul mondial al pilotilor in viitoarele sezoane.

Alguersuari a inceput sezonul 2011 sub spectrul inlocuirii de la Toro Rosso, evolutiile sale din sezonul trecut fiind constant mai slabe decat cele ale coechipierului sau, elvetianul Sebastien Buemi. Totusi, spaniolul a crescut in evolutii extraordinar in ultimele luni si a reusit sa adune nu mai putin de 16 puncte in ultimele sapte curse, mai multe decat Buemi.

In aceste conditii, Alguersuari devenise unul dintre favoritii pentru posibila inlocuire a lui Mark Webber la Red Bull. Totusi, acesta din urma a anuntat recent prelungirea contractului sau cu echipa campioana, inchizandu-i astfel ''culoarul'' lui Jaime Alguersuari.

Cu toate acestea, tanarul pilot spaniol spune ca merita mai mult decat masina pe care o are in acest moment la dispozitie si nu exclude parasirea echipei Toro Rosso. '' Imi doresc o masina care sa-mi permita sa fiu in fata si sa castig curse. Cred ca merit atata lucru. Nu mai vreau sa ma lupt pentru locul 16. Vreau sa castig titluri mondiale si cred ca o pot face. Nu am un loc sigur pentru anul viitor, nu am vorbit cu nimeni de la Toro Rosso inca pentru contractul din 2012. '' a declarat Jaime Alguersuari.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0772 :: 17.78MB