No SSO cookie

Alain Prost il acuza pe Schumacher de lipsa de realism

voteaza
(0/ 0)
Alain Prost il acuza pe Schumacher de lipsa de realism
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fostul campion mondial francez, Alain Prost, il critica pe Michael Schumacher pentru revenirea sa, numind obiectivele fixate de acesta ca nerealiste.

 
 
Fostul pilot de Formula 1 Alain Prost, cvadruplu campion mondial in anii '80 si '90, l-a atacat pe Michael Schumacher intr-o declaratie recenta. Astfel, francezul a spus despre Schumacher ca acestuia i-a lipsit ''umilinta'' de a-si proiecta o tinta realista pentru revenirea sa in curse de anul acesta.

Prost, care a stat si el departe de circuit timp de un an pentru a se reintoarce in 1993 si a cuceri titlul mondial, a catalogat obiectivul fixat de german drept ''prea indraznet si complet nerealist''. Michael Schumacher declarase la debutul sezonului 2010 ca se intoarce in Formula 1 pentru a cuceri un al optulea titlu mondial.

''Ar fi trebuit sa spuna ca revine pentru a-l ajuta pe Rosberg, sau echipa Mercedes, sau pe amicul sau Ross Brawn in primul an. Ar fi fost mult mai usor pentru el'' a spus francezul, adaugand ca ''Am impresia ca s-a vazut mai puternic decat este in realitate.''

Prost a atacat si subiectul pneurilor si al adaptarii la o noua masina, principalele scuze ale lui Schumacher pentru lipsa de rezultate. Francezul crede ca acestea sunt simple scuze lipsite de continut si ca de fapt marea problema este reprezentata de varsta inaintata a germanului.

Flavio Briatore, seful lui Schumacher la Benetton, a sprijinit afirmatiile lui Alain Prost, spunand ca ''Il cunoastem ca pe un mare campion. Nu a fost o decizie corecta din partea lui sa revina acum. Daca va pilota anul viitor, nimic nu se va schimba.''

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1358 :: 22.18MB